Tangoweek Zwitserland

29 april – 4 mei 2018 in Hotel Val Sinestra
(Mogelijkheid voor busreis heen op 28 april; busreis terug op 5 mei)
Inschrijven vóór eind februari
Er hebben zich losse volgers aangemeld die een leider zoeken. Heb je als leider belangstelling? Neem contact op met Anna Rosa T: 030 231 21 51 of M: tango@annarosa.nl


Voor halfgevorderde en gevorderde tangodansers organiseren we een tangoweek in de mei-vakantie in Zwitserland in Hotel Val Sinestra. Deze keer doen we dit samen met het Orquesta Típica Tango Pasión.

Docenten
Bennie Bartels en Annelies Gietelink
Zij geven sinds 2011 samen meermaals per jaar tangoweken – en weekenden in binnen- en buitenland, die enthousiast worden ontvangen.

Programma
Het programma bestaat uit 10 tangoworkshops. Deze vinden plaats in de serre; een mooie, lichte ruimte met uitzicht op het omringende berglandschap. Daarnaast dansen we iedere avond samen in de salon van het hotel, o.a. op de live-muziek van Orquesta Típica Tango Pasión . Dit Nederlandse tango-orkest onder leiding van Gerard van Duinen heeft deze week haar eigen oefenprogramma. ‘s-Avonds komt dan tangomuziek & -dans samen!

Optioneel zijn er, naast het reguliere programma, lessen Feldenkrais ter ondersteuning van lichaamsbewustijn gericht op tango.

Het hotel
Hotel Val Sinestra is een voormalig Kurhaus, dat nu in gebruik is als familiehotel. Het is gelegen op 1500 meter tussen de besneeuwde toppen in de Zwitserse Alpen van Unter Engadin.
We verblijven volledig verzorgd, op 1- of 2-persoonskamers. Er is gemeenschappelijk sanitair. We eten elke dag vegetarisch met om de dag de keuze voor vlees of vis.
Vanuit het hotel kun je gemakkelijk wandelingen maken.

We reizen samen met de comfortabele bus van Val Sinestra, die ons in één dag naar onze bestemming in Zwitserland brengt. (Je kunt natuurlijk ook met eigen vervoer gaan.)

Prijzen
(per persoon, volledig verzorgd; busreis vanaf Utrecht of Arnhem, heen en terug)

2-persoonskamer met busreis € 820,-
1-persoonskamer met busreis € 890,-
2-persoonskamer met eigen vervoer € 670,-
1-persoonskamer met eigen vervoer € 740,-

Vertrek bus uit Utrecht:  za. 28 april, 8:00 ‘s ochtends
Vertrek bus uit Arnhem: za. 28 april,  9:30 ‘s ochtends

Voor vragen, bel: 030 – 231 21 51 (Annelies)

Aanmelden en/of inschrijven
Je kunt je individueel aanmelden als leider of volger met vermelding van leeftijd, danservaring en lengte. We helpen je dan bij het vinden van een danspartner (leider/volger).
Inschrijven kan alleen per koppel,  leider en volger.
Gebruik het contactformulier voor aanmelden of inschrijven.
Je ontvangt bij inschrijving een bevestiging per mail met de betalingsgegevens.
Uiterlijk 1 week voor aanvang van het tangoweekend ontvang je per e-mail de groepsindeling en het programma.