Kortingen

Korting bij cursussen
Korting bij overige activiteiten
Betalingsregeling

Korting bij cursussen
Wij bieden  bij onze reguliere cursussen de volgende kortingsmogelijkheden aan;
Bij deelname aan een 2de cursus in hetzelfde seizoen, geven wij op die 2de cursus €100,- korting. Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een e-mail naar de tangoschool. Het kortingsbedrag wordt dan als een “Tegoed” in je account geplaatst.
Jongerenkorting voor cursisten tot 30 jaar, €50,- korting (bij aanvang van de cursus) . De cursusprijs is dan:
€172,- (bij een cursus van €222,-),
€195,- (bij een cursus van €245,-).Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een e-mail naar de tangoschool. Het kortingsbedrag wordt dan als een “Tegoed” in je account geplaatst.
Upas-korting. Hierbij heb je sowieso €25,- korting op de cursusprijs. Daarbovenop kun je je Upas-budget inzetten om nog meer korting te krijgen. Geef dan bij ons aan hoeveel Upas-budget je wilt gebruiken als verdere korting. Daarbij hebben wij dan je volledige Upas-nummer (19 cijfers) nodig om te kunnen declareren bij het Upas-bureau. Check wel vooraf of je nog voldoende Upas-budget tot je beschikking hebt.
Wil je van een cursuskorting gebruik maken, doe dan je aanmelding voor een cursus via een e-mail naar de tangoschool. Het kortingsbedrag wordt dan als een “Tegoed” in je account geplaatst.

Bij onze overige activiteiten (workshops, dans-evenementen, enz.)
Hierbij kun je gebruik maken van je Upas-budget om (deel van) je activiteit te betalen.

Betalingsregeling
Wil je een betalingsregeling, bijv, een gespreide betaling over het cursusseizoen, dan kunnen we daar samen een afspraak over maken. Stuur ons een e-mail met jouw betalingsvoorstel. De gemaakte afspraak leggen we vast in een door ons aan jou verstuurde bevestigingsmail.