Tangobuddies

Ben je net begonnen met tangodansen? Of dans je al een poosje tango?

Dan overkomt je mogelijk wat ons ook overkomen is: de weerslag. Je twijfelt of je wel door moet gaan. Je vindt het lastig: alle initiatief in het dansen ligt bij jou, heb je het gevoel. Welke variatie moet ik nu weer doen: weer een achterwaartse ocho? En wat ik laatst nog leerde ben ik alweer kwijt. Mijn volger heeft makkelijk praten, ze verveelt zich vast, maar mij makkelijk volgen lukt eigenlijk ook niet goed. En de omhelzing, en de grond, en het afwikkelen. Het wordt te veel en het leuke gaat er zo langzaamaan wel vanaf. Misschien houd ik er maar gewoon mee op…….

Niet doen, ga door en houd vol! Wij kennen het gevoel, of beter: wij kenden dat. Maar inmiddels, na een aantal jaren van leiderschap, zit het veel meer in ons systeem en lijkt het zelfs vergroeid met onze genen. De passen vloeien steeds gemakkelijker in elkaar over en het leiden in de tango is geen lijden, maar genieten.

En omdat we het kenden, bieden we ons aan: heb je behoefte om het er eens met een wat langer dansende leider over te hebben? Een steuntje in de rug? De belofte dat het echt wel gaat lukken met je leiders-toekomst? Via Annelies of Egbert kun je ons bereiken. We noemen onszelf de tango-buddies.

Neem gerust contact met ons op:
Moos en Michiel