Winter Tangoweek Zweden

2-9 Januari 2022,
Docent en organisatie: Bennie Bartels
Een week die je niet snel zal vergeten. Samen en dansen te midden van groots winters landschap met de warmte van een gedeelde omhelzing en de typisch rood-houten Zweedse huizen, 300 km boven Stockholm.

Het lijf resetten, bewegingspatronen uit de tango herkennen, aarden en sensitiviteit ontwikkelen via de Feldenkrais lessen. 
De techniek, de emotie, muzikaliteit en expressie van de tango samenbrengen tot een bij jezelf passend en dansend geheel. Gezonde, kleurrijke en gedeelde maaltijden. Een mooie zaal waar we ook eten met prachtig uitzicht en goeie houten vloer, en avonden van dansen met een een breed scala aan muziek.
(Je kan komen alleen of met partner, de meeste deelnemers leiden en volgen en binnen de kleine groep wisselen we veel.)

SCHEMA:
Aankomen op 2 Jan. vanaf 16.00 (er is dan brood, koffie en thee maar zorg dat je gegeten hebt). Starten op 3 Jan. vanaf de lunch.
Donderdag hele dag vrij.
Zaterdag, laatste dag tot een samenvattende practica na de lunch.
10-10.30         Koffie en thee
10.30-11.30    Feldenkrais
11.30-12,.45   Tango I
13.15-              Lunch
16-18.00         Tango II
18.30-20.00    Diner
20.30-              Milonga

PRAKTISCH:

WAAR
We zitten in het plaatsje Svedja vlakbij Delsbo zo een 300 km boven Stockholm.
Landelijk gebied vol met meren, bos en open boerenland. Elke keer als ik er kom overvalt me de rust en stilte, de absolute afwezigheid van autoverkeer en stadse drukte en kan ik er uren gewoon zitten te zijn.
Ik huur er de huizen van buren en vrienden, gemaakt voor de winter, warm en met houtkachel. Alles om en rond de plek waar we dansen. 

SNEEUW
Nog nooit een winter zonder sneeuw meegemaakt. Dikke pakken wit met soms flinke en betoverende vrieslucht. Heb er ooit met vrienden in -20 gedineerd, buiten, nav een foto van Stalin en consorten.  Jarsvø is een half uur rijden met een klein ski-gebied mocht je daar de vrije dag willen besteden. Verder is het een fantastische ervaring over de dik dichtgevroren meren te wandelen. 

REIS
De vluchten zijn nu nog heel goed te doen qua prijs. 
Je kan er zelfs met de trein komen, veel overstappen en je moet de tijd nemen. 
Vanaf het vliegveld Arlanda zijn er bussen en treinen naar Hudiksvall waar we je op kunnen halen, of je huurt met anderen een auto voor een week. Kan jullie in contact brengen.

COVID
Het altijd goed vóór de reis de website Wijs op reis er nog op na te lezen. Laat je testen mocht je ook maar enige twijfel hebben. Eenmaal daar zijn we in kleine besloten groep en ga ik er van uit dat je zorg draagt voor jezelf en de groep. 

KOSTEN
Voor de hele week incluis, lessen, eten en behuizing betaal je €625,-
Als je je inschrijft stuur ik je mijn bankrekeningnummer.

De eerste dagen wijn zijn op onze kosten.
Beddengoed is aanwezig maar neem een handdoek mee. 

MEER INFO en AANMELDEN
Stuur een mail: benniebartels@hotmail.com