Update Corona

Utrecht, 12 mei 2020

Lieve mensen, tangodansers van Anna Rosa,

Vanaf 16 maart is Argentijnse Tango Anna Rosa vanwege de corona-crisis gesloten.

Er is tot op heden (12 mei) nog geen zicht op wanneer en hoe de tangoschool weer open gaat.  Wel onderzoeken we de mogelijkheden, o.a samen met Dansondernemers.nl. Dit is een forum voor alle professionele dansprofessionals. Zij zijn direct vertegenwoordigd aan de onderhandelingstafel met de overheid. Daar waar het nu gaat om het opstellen van protocollen voor openstelling van dansscholen binnen de “1,5metersamenleving”. Zie ook: Nieuws.nl
en ook nog dit artikel

We hebben de afgelopen weken contact gehouden met dit forum en met deelnemers van de groep Tangoprofessionals NL. Er is heel wat gesproken en uitgewisseld over de vraag: Hoe kunnen wij ons voorbereiden op het opengaan van onze dansscholen met Argentijnse Tango.
Maandag 11 mei is het “Basis protocol Dans” aangeboden aan dhr. Niels Van Den Berge, tweede kamerlid van Groen Links. Voordat het protocol werd aangeboden heeft De Dutch Don’t Dance Division een korte dansperformance opgevoerd.
Ook Radio 1 was aanwezig bij dit moment en heeft na de overhandiging van het protocol de dansers en Neeltje Holland Van Laarhoven van Dansondernemers.nl geïnterviewd. Je kunt het hier terug horen op    Een eerste stap om het openstellen van dansscholen weer mogelijk te maken.

We wensen iedereen sterkte in deze periode.
Houd je goed en gezond, luister af ten toe naar (tango) muziek, dans in je kamer en geniet van kleine dingen.

Lieve groeten, Annelies & Egbert

Argentijnse Tango Anna Rosa
www.annarosa.nl
030 231 21 51