Proeflessen najaar

Wij hebben tijdens het huidige najaarsseizoen 2019 nog de volgende mogelijkheden:

Voor BEGINNERS:
Meteen beginnen?
-Heb je al enige tango-ervaring, bijv. een startersweekend of iets dergelijks gedaan, neem dan contact met ons op. We overleggen dan samen of je nog in het huidige seizoen kunt instromen.
-Heb je geen tango-ervaring en wil je toch meteen beginnen? Dan kun je besluiten om dit seizoen privélessen te nemen. Neem dan contact met ons op: telefoon 030 231 21 51 of per mail:  tango@annarosa.nl.
Een proefles tijdens een les kost € 10,- per persoon. Bij inschrijving vervalt dit bedrag.
Beginnen in februari 2020?
-Ons volgend cursusseizoen, voorjaar 2020, start met proeflessen eind januari 2020. We organiseren dan weer een week met meerdere proeflessen. De nieuwe cursussen van het voorjaarsseizoen beginnen daarop aansluitend.
Je kunt je nu alvast voor een proefles in januari aanmelden, dan houden we je geïnformeerd.

Voor DANSERS met TANGO-ERVARING:
Kies uit ons cursusrooster de door jou gewenste cursus en meld je aan voor een proefles, tel.: 030 231 21 51 of gebruik ons contactformulier.
Een proefles tijdens een les kost € 10,- per persoon. Bij inschrijving vervalt dit bedrag. 
Heb je nog geen danspartner neem dan contact met ons op: telefoon 030 231 21 51 of per e-mail. Wij kunnen je dan met een mogelijke danspartner voor die les in contact brengen.

Tango in Privéles
Lukt het niet om op één van onze cursusdagen mee te doen dan kun je ook overwegen om tango in privéles te leren. Zie daarvoor de info op deze site.

Volgend cursusseizoen
Ons volgend cursusseizoen, voorjaar 2020, start met proeflessen van 29 januari t/m 5 februari. We organiseren dan weer een week met meerdere proeflessen, zowel voor beginnende – als voor gevorderde dansers. De nieuwe cursussen beginnen daarop aansluitend en lopen door tot en met 14 juni.
Meer informatie daarover volgt eerdaags.
Je kunt je nu alvast voor een proefles in jan/feb 2020 aanmelden, dan houden we je geïnformeerd.